Perry Rhodan -kansikuva Enemmän scifimeininkiä oli toisessa alkupään lukemistossani, Perry Rhodanin ('miehemme maailmankaikkeudessa') seikkailuissa. Saksalainen vuodesta -61 asti julkaistu maailman tuotteliain scifisarja käväisi suomessa vuodesta -75 ja pari vuotta myöhemmin innokkaana 12 vuotiaana niitä ahmin. Tarinassa ensimmäinen amerikkalainen kuussa löytää haaksirikkoutuneen avaruusaluksen, jonka teknologian avulla estää ydinsodan ja aloittaa maapallon yhdistämishaaveensa ja tietysti seikkailut avaruudessa.

Risingshadowilla on oma kokoomasivu Perry Rhodan-sarjalle, jonka alta sai vilkaista läpysköjen kansikuvat + takakansitekstin, joka juonesta vähän kertoo. Tarkistin tilanteen ja itseltäni löytyy nrot 1-8, 10-12 ja 15 kaikkiaan 16:sta suomeksi julkaistusta lehdestä. Näkyipä muuten tuplakappale nroa 11, joten jos jonkun kokoelmasta puuttuu, niin emailia tulemaan.

Googlen ensimmäisenä tuli saksalainen nimikkosivusto Perry-Rhodan.net jossa oli hauska kurkata taustakuvia, vaikkei mitään ollutkaan englanniksi. Englanniksi löytyi Wikipedian Perry-artikkeli ja siisti USAlainen sivusto, jonka faq-sivu kertoikin paljon ja slideshow näytti tyylikkäillä maalauksilla tarinan perusteet.