Tuolta alempaa aloituskirjoituksesta olikin jo linkki hotellisivustoon, josta näkee niitä tyylikkäitä asiakasnäkymiä hotellimme ympäristöstä. Huoneemme oli laguunin puolella ja puuttuvan parvekkeen kompensoi minisviittiys - eli olohuone oli erikseen, mikä olikin hyvä aamuisiin hiippailuihini Tarjan nukkuessa.

Luvattua parveketta kysyttiin heti ja meille tarjottiin parvekkeellista huonetta mainiten sen olevan pienempi; päätimme pysyä tuossa. Taisi olla oikea päätös, koska myöhemmin huomasimme, että tarjottu huone oli viereisen rakennustyömaan puolella ja hissikuilukin oli vieressä (mistä muutamalla oli huonoja kokemuksia).

Ensimmäisenä aamuna puoli seitsemän tienoilla otin kuvasarjan, joka ei toisaalta ole mitenkään erityinen, mutta joka silti jotenkin miellyttää silmääni. Zoomasin ensin laguunin puolen laituriin, sitten kokonaisnäkymä paikasta ja lopuksi taas zoomaus bussipysäkin työmiehiin, jotka työskentelivät viereisellä rakennustyömaalla.

Innocent pier

Surroundings of the pier

Zoomed to the workers

Opas kertoi, että ruoka-auto (avolava-auto) käy aina pari kertaa päivässä työmailla ja porukat ostavat niistä ruuat. Tuossa ei kai vielä noin varhain lounasta odoteltu, mutta mitä, sitä en osaa sanoa.

Pitkää päivää tuntuivat muutenkin tekevän noilla rakennuksilla. Monet ovat kuulemma päiväksi palkattuina, eli aamulla ollaan paikalla jossain ja työnjohtaja käy valitsemassa tyypit päiväksi, jonka lopuksi saa palkan. Lakisääteinen minimipalkka on 5 USD/päivä, mutta käytännössä joutuvat tekemään sen allekin kunhan vain saavat työtä.