Tulikin hiukan taukoa merkintöihin, eilen posotin töistä suoraan kotiin, pakattiin auto ja ajettiin 680km pohjoiseen. Vielä tänään ei menty mäkeen tutustumaan Ylläksen uuteen tuolihissiin, vaan hiihdettiin yhdeksän kilometriä Hesaria hakemaan.

Ensimmäisenä kuva pihasta kohti naapurimökkiä, hiukan lunta täällä vielä... Eniten on tullut harjoiteltua uutta Olympusta, mutta nyt otin mukaan Olyn kanssa samassa satsissa hankkimani kakkoskameran, joka on tuntunut Canoniuden myötä tutulta heti alusta pitäen.

Here's still snow

Monesti on nimittäin ollut tarve olla molemmilla oma kamera ja/tai pienempi kätevästi mukana kulkeva reputtomiin iltamenoihin. Nyt sukellussuojan jälkitoimitus paljasti lisäplussan: pienessä kamerassa on pieni suoja, kun S1:sessä oli aikamoinen mötikkä sukellukseen raahattavaksi.

Näkymä ladulta rinteen suuntaan.

Downhill skiing slope on the horizon

Eelin kaupan lähellä näkyi oleskelevan lauma villimoottorikelkkoja. trolleyes.gif

A herd of wild snowmobiles

Pilvinen sää teki kuvat hiukan harmaiksi, säätäminen olisi saattanut olla hyväksi, mutta oon vähän huono niitä tekemään. (Panin kommentointiin kirjaintarkistuksen päälle, kun spämmiä oli taas tullut, eikä siitä kai muuten pääse eroon.)