Melkein kaksi kuukautta ehti (tästä kolmosesta) kypsyä nelososa vanhojen kaivelua, mutta tässä vihdoin ollaan.

Housemartins oli jotenkin 'söpön' ruma bändi, sitten kun vaihtoivat yhden jäsenen komeampaan tyyppiin, niin heti harmitti. Tosin hyviä kappaleita löytyi sittenkin, ohessa  kuitenkin niitä ensimmäisiä hittejä.

housemartins.jpg

Pink Floydin The Wall on iskenyt levyistään eniten, mutta serkulta tuolloin äänitetty bändin ensimmäinen single Arnold Layne (1967) on jotenkin nostalgisin.

pinkfloyd.jpg

Lähellä oli jo ottaa tänne Pink Floydin uudempaa tuotantoa Learning To Fly, joka on tunnelmaltaan ja videoltaan hienoa kamaa!

Diskoajoilta Kanon kappale Another life on jäänyt pysyvästi mieleen. Joltain kaverilta oli tuolloin koko levykin kasetilla, mutta vasta nyt sain selville miehen ihonvärin. :-)

kano.jpg

Toinen diskoaikojen nostalgikko oli Trans X:n oheinen Living on a video. Tuotakin Mietaalla heiluttiin (kunhan olin voittanut ujouteni ja vihdoin lattialle uskaltautunut).

transx.jpg

Styx on itselleni yhden levyn ihme, Pieces of Eight on jostain ajautunut hyllyyni ja levy on täynnä hienoja kappaleita (mm ao Renegade) mutta jostain syystä muuta Styxiä en olekaan hankkinut.

styx.jpg

Styxin wiki-sivulta huomasin Mr. Roboto -kappaleen, joka on kuulemma yksi suurimpia hittejään (suomeksikin oli bändistä pikatiedot). Ja olihan tuo Roboto tosiaan ennenkin kuultu.

Oheisia videoita läpikäydessä tuli puhe kesäkuussa Suomessa vieraileva Rush-bändi ja vaikka oli tuttu nimi, niin en ole koskaan tullut heitä kuunnelleeksi. Youtubesta huomasinkin, että ainakin yksi tuttu kappale sai 'kasvot': ihan hieno Tom Sawyer.