Hehkutellaanpa ensin, että olen nyt A-luokan oppilas (mikä ei kyllä tarkoita tässä parasta... silver_cup.gif ), nimittäin eilen tein kokeen ja hyppäsin hyväksytysti A-luokan ensimmäisen hypyn - 8 sekuntia vapaata ja avaus laskemisen mukaan. Eli koulutusohjelman suoritus nro 9 on selvä; tuossa jo ehti hiukan tuntea lentotunnelmia, mutta en kyllä osaa sitä oikein sanoin vielä kuvata.

Keräämiäni Cancunin kuvia on jäljellä enää kuusi sekalaista, joista tässä ensimmäiset. Silmääni miellyttävän oranssi auringonlasku tuli digitoitua ostoskeskuksessa (josta esittelin paria näkymää ja eri auringonlaskua jo aiemmin).

Sunset in shopping mall

Koska tuota isoa lähes kilon painoista simpukkaa ei lähdetty raahaamaan Suomeen, niin otin kokoelmasta kuvan jo siellä. Kotona näitä sitten jaettiin kiinnostustaan ilmoittaneelle lähipiirille.

Simpukoissa näkyi usein tuo ovelan säännöllinen läpiporattu reikä, joka on niitä syövän mustekalan kielellään tekemä (jostain luontojutusta muistelisin, korjatkaa jos tiedätte lisää teräväkielisyydestä).

Shell collection

Hard Rock Cafen ulkopuolella oleva suurehko kitara on tainnut jäädä 'muutaman' valokuvaajan kokoelmiin.

Big guitar