Savisudilta lainasin lempiaiheestani meemin, ohessa omat vastaukseni. Jatkaa saa kuka haluaa.

1. Paras näkemäsi teatteriesitys (jos et käy teatterissa, jätä tyhjäksi)?

Muutaman kerran vuodessa tulee käytyä teatterissa, muttei yksikään ole yltänyt samaan innostavuuteen ja hauskuuteen kuin nuorena luultavasti ensimmäiseni 'oikea' teatteriesitys: Lily Piper yllättää.

2. Suosikkimiesnäyttelijäsi?

Vaikea valinta... sanonpa Jack Nicholson (ensin ajattelin Jason Leetä, mutta ehkä konkari on kuitenkin ehtinyt enemmän ikimuistoista tehdä...)

3. Suosikkinaisnäyttelijäsi?

Yhtä vaikeaa. Aluksi tuli mieleen jatkaa vanhojen parissa ja sanoa Audrey Hepburn, mutta hyvä näyttelijä ja maailman levein söpö hymy voisi voittaa nyt: Cameron Diaz.

4. Inhokkinäyttelijäsi?

Tähän tuli melko helposti mieleen Jerry Seinfeld. Täytyy myöntää, etten ole nähnyt 'näyttelemistään' muuta kuin nimikkosarjassaan, mutta siinä onkin kylliksi: omahyväinen tyyppi, jonka jutut ei mua naurata.

5. Paras näkemäsi kotimainen elokuva?

Saattaa aika kullata muistot, mutta tähän voisin ottaa Speden ekan leffan X-Paroni. Aitoa suomalaista montypythonia.

6. Paras näkemäsi ulkomainen elokuva?

Kevin Smithin ihailijaksi kertarysäyksellä tehnyt Dogma voisi olla hyvä valinta tähän. Hauska elokuva, josta löytyy  i d e a a.

7. Elokuva, jonka jatko-osissa on ollut järkeä?

Tasaisen laadukas kolmikko, jonka aloittajana oli Terminator.

8. Paras tv-ohjelma tällä hetkellä?

Meinasin sanoa tähän itseäni koukuttavan Heroes-sarjan, mutta tuleehan mainio Kovan onnen kundi vieläkin uusintana. Eli jo edellä vilahtanut Jason Lee ottaa Earlinä voiton.

9. Paras tv-ohjelma kautta aikain?

Monty Python olisi tarkemmin mietitty voittaja, mutta vaihteluksi nostan ykköseksi sarjan Kupla (Soap), koska on sitä nuoruuden muistoihin syöpynyttä hupaa (ainoa katsomatta jäänyt jakso ensiesityskerrasta oli -83 kesällä lukion preppauskurssin takia).

10. Huonoin tv-ohjelma kautta aikain?

Katson vain itseäni miellyttäviä sarjoja, joten huonoista ei ole nimet jääneet muistiin. Mutta jostain syystä ärsyttänyt Seinfeld, jonka jo edelläkin mainitsin, voisi mennä tähän (nämä ovat sitten henkilökohtaisia mielipiteitä...).

11. Minkä lapsuudestasi tutun ohjelman haluaisit nähdä uusintana?

Oikeastaan kaikki lapsena innostaneet sarjat - alkuperäinen Star Trek, Avaruusasema Alfa jne ovat tulleet jo uusintoina ja eivät enää niin iskeneetkään. Tuohon ei oikeastaan ole kunnon vastausta.

12. Kenen tv- tai teatterihahmon roolin haluaisit itse esittää?

Tähän ehkä keksisin paremmankin vastauksen, mutta nyt takaraivossa on pitkään uusintakatselua vaatinut Fifth Element, jossa Korben Dallasin rooli olisi hauska.

13. Hauskin tv-viihteen yksittäinen sketsi?

Näitä riittää vaikka miten, mutta päästänpä Monty Pythonin mukaan ja valintani on: Fish Slapping Dance

14. Paras repliikki leffasta tms. jonka muistat ulkoa?

Ei ole oikeastaan repliikki vaan lähinnä se tms: 'All work and no play makes Jack a dull boy' ja tietysti Jackin kirjoittamana...

15. Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, kuka esittäisi Sinua pääroolissa?

Ehkä Buster Keaton (jos vielä eläisi).