Inspiksen aihe 'saapuminen' sopi jotenkin tähän Martin eleeseen. Harkitsin jo osallistua myös numerokuvahaasteeseen tällä samalla, mutta ainoa löytämäni 12 oli Sami Ruusukallion synttärit joulukuussa. Tuntui niin kaukaa haetulta, että jääköön välistä.

Martti and Sami

Flunssasta parantelu keskiviikkoillasta alkaen on tehnyt hallaa blogistanian seurapiirielämään osallistumiselle, mutta onneksi eiliseen Pohjalaisiin trysköihin mennessä sain kuumeen hoidettua alta ('ovelaa' muuten että 37,4 lämmössä paleltaa ihan täristen, mutta 37,9:ssä on taas virkeä ja lämmin olo...).

Lepiksen kysymä sananselitys (t)rysköölle löytyy tietysti sanakirjasta verbin kohdalta, eli "meluta, tehdä jotain äänekkäästi" ja siitä sitten substantiivi. Tuolla näkyy r:n ja t:n kohdassa humoristiset esimerkkilauseetkin sanoille.

Kuvia tuli kornsertista lähemmäs 400, mutta ensikarsinnan jälkeen 160 poistui ja vielä pitää jatkaa. Valitsin jo 16 äkkiseltään omaa silmää miellyttävää Flickriin. Tervetuloa kurkkaamaan niitäkin tuota yo kuvaa klikkaamalla.