Viime kerran suomipoppivideon etsinnän ohessa näkyi ehdotuksena myös Lapinlahden lintuja (virallinen sivu) ja siitä sainkin aiheen seuraavaan klassikkoon.

Vuonna -83 perustetut Linnut on vaihdellut suosiossaan ainakin Vaasan suunnalla paljon, 90-luvulla konsertit olivat tupaten täynnä (ainakin neljä tuollaista tulee mieleen). Sitten 2000-luvun puolella kun tein Tarjalle ensiesittelyä konsertista ja halusin paikalle ajoissa ennen ruuhkaa, niin keikkaa oli reilu kymmenisen ihmistä ja Eränkö toivotteli tervetulleeksi 'matinea tyyliseen' pienen porukan tilaisuuteen.

Moni hyvä muusikko on viime vuosina valitettavasti kuollut ja yksi heistä oli Heikki 'Hiski' Salomaa, joka oli mielestäni Lappareista se sympaattisin. Harmittavan ironisesti tässä Puoliväli-Heikistä kertovassa laulussa, jonka Hiski laulaa, on mainittu myös nuorena kuoleminen.

Eniten bändiä harrastin 10 ensimmäisen levyn ajan ja niitten sanat osaakin melkein ulkoa. Alunperin ajatuksena tänne oli osuva Kyllä elämä on ihanaa -kappale, joten näin sunnuntain kunniaksi heitetään sekin mukaan. Tässä laulussa on sanoma kohdallaan - kyllä elämä on ihanaa!   ^_^

Lisää sunnuntain klassikoita löytyy Lepiksen klassikkosivulta.