Todistat juuri uuden blogin syntymää - tämä on ensimmäinen kirjoitukseni (tai no totta puhuen pari testiviestiä on tullut yhteen ulkomaiseen ilmaispostikotisivugalleriablogiin heitettyä, mutta ei lasketa niitä). Aika näyttää, jääkö tämä ensimmäiseksi ja viimeiseksi (vastaavia näkyi täälläkin muutama) vai jaksanko kirjoitella tänne jatkossakin...

Oon pari kertaa yllyttänyt yhtä kaveria aloittamaan blogin, mutta nyt eilen vilaukselta näkemäni Uutisvuodon kohta antoi aloitusiskun tälle blogille! (seuraa otsikon lupaamaa näsäviisastelua :-)

Ohjelman vieras heitti taas kuluneen jutun, kuinka suomalaiset liikenteessä ovat hampaat irvessä ja näyttelevät käsimerkkejä koko ajan. Itselläni on ollut ajokortti nyt 22 vuotta (= paljastus persoonastani!) ja hyvä jos yhden keskarin oon nähnyt. Useampia on itse tullut annettua, mutta niitä en nosta näkyville, vaan pidän omana tietonani ikkunatason alapuolella. Koska eipä se tekijä siitä miksikään muuttuisi, eikä munkaan mieleni asiasta paranisi. Joten mahdolliset syyt tämän naisvieraan näkemille keskareille:
  • omaa röntgenkatseen ja näkee sylissä pidetyt sormieleet (kannattaisi osallistua tähän )
  • Hesassa liikenteen sormikulttuuri on elävämpää kuin täällä tasaisella länsirannikolla
  • kyseisen naisen ajotyyli jotenkin synnyttää enemmän sormen kohotuksia kuin mun ajotyylini
  • naisen lähipiiri on pannut auton katolle käytännön pilana 'näytä keskariasi'-kyltin
  • (muu syy, mikä? kirjoitelkaa vaikka kommentteihin niin saadaan vuoropuhelua aikaan...)
Heipä hei kaikki internetin katselijat. Taidanpa ottaa hyvän kirjan ja siirtyä vähäksi aikaa tuonne vaimon viereen parvekkeelle altistumaan ihosyövälle.