Vaihtui nyt ensimmäinen kalenterivuosi Optimisti-blokin historiassa; eka ikävuosi tulee täyteen vasta toukokuussa, mutta onhan tämäkin jo jotain, joten vilkaistaanpas pikaisesti menneitä.

Matkoja on ollut mukava raportoida, pikajuttuja tien(rannan) päältä ja sitten kotoa jälkikäteen valikoituja kuvia. Tähän astisia ovat kesäinen Euroopan kiertoajelu (19.6.-->), heinäkuinen Ahvenanmaa (24.7.-->), lokakuun Lontoo-visiitti (19.10. -->) ja joulukuinen Egyptin viikko (4.12. -->). Matkaa tehdään taas myöhemmin tänä vuonna, mutta ajattelin kevään piristeeksi heittää aikaisemmistakin reissuista jossain välissä pari kuvaa.

Maininnan arvoisia kirjoja & leffoja on helppo kertoa pitkin matkaa, mutta kategoriat Elämisen taitoa ja Hauskaako näyttävät jääneen suht vähälle. Elämän viisaudet oli valitettavan nopeasti sanottu, kunhan edes osaisi itse niitä muutamia mainittuja noudattaa -  itseoikeutettuja osallistujia olivat Ressun terveysohje, samoin Lastentarhan säännöt ja ne pari muutakin.

Kiinnostuksia-kategoria on tarkoituksella laaja, koska niitä on hankala eritellä - aurinkokunnan rajat ja kuplarenkaat, lihansyöjäkasvit ja digikuvat (=suuritöisin juttuni) jne jne. Kiinnostavaa kaikki! trolleyes.gif

Välillä on pohdituttanut mahdollinen 'uusintojen' tekeminen - televisiossa niitä kyllä mollataan ja täälläkin toisaalta ovat vielä turhempia (kun kerran tuolta löytyvät). Tosin itsekään en ole tilaamieni blogien historia-merkintöjä yleensä selaillut, joten sikäli uusintamainoksille ehkä olisi sijansa? Toistaiseksi ainoa uusinta tuli tehtyä tästä GSE-jutusta elokuussa näin. Tuo ilmainen monen viikon ulkomaanmatka on mielestäni niin hieno juttu, että teki mieli toitottaa sitä kaikille - no, yhtään kommenttia ne eivät keränneet, joten ehkä kaikki eivät siitä niin innostuneet. tconfused.gif

Teidän lukijoiden kommentteja ei kauheasti ole kerääntynyt, johtuen luultavasti mun juttujen luonteesta, mutta jokainen on tuntunut ylikivalta ja kaikkiin vastaan. Joten jos näistä tai muuten tästä blogista tulee mieleen kommentoitavaa/kysyttävää/tms, niin heitä kommentti tulemaan. Kiitos!

Nyt sitten vain jatkamaan vuotta 2006! Onnea meille kaikille! tking.gif