Marilta luin ensimmäiseksi kulutustuotemeemistä ja tuosta voisinkin heittää pikaisesti oman listani peliin. Tehtäväksianto menee näin:

"Luettele 5-10 tuotetta, joita sinulta löytyy AINA kotoasi. Mieluiten tiettyjä tuotemerkkejä, ettei mene perustuotteiden luettelemiseksi ("joo, mulla on aina sukkia ja hammasharja kotona"). Kerro myös lyhyesti, miksi juuri listaamasi tuotteet / tuotemerkit."

1. Nivea Sensitive dödöä - hajulliset tuntuu jotenkin koko ajan omaan nenään outoina ja tämä tuntuu toimivan mun kainaloille.
2. Kellogg's Bran-Flakes:eja - Koitin kerran halvempia Rainbow-versioita, mutta maku ei ollut säästön arvoinen. Näitä sitten lisään Start tms murojen kanssa aamujogurttiini.
3. Linna shampoota - sitä perinteistä, joka 'pesee ilman kyyneleitä' ja muistelen käyttäneeni jo ainakin 30+ v. sitten. Tuota mainoslausetta on tullut usein ihmeteltyä, vähän sama kuin mainostaisi suklaata, että 'ei aiheuta näppylöitä'...
4. Pepsodent Complete hammastahna - makuun on tottunut joten muita jaksa opetella.
5. Atria tomaattiherkkumaksamakkara - vakiosuosikki noin 35:n vuoden ajalta (onkohan sitä tosiaan ollut noin pitkään jo!?)

En haasta taaskaan ketään erikseen, mutta kiinnostaisi kuulla teidän listojanne, joten ilmoitatko tänne kommentilla, jos jatkat tätä. Kiiiitos.