Lepiksen V-meemin satuin lukemaan ja kun kerran käskettiin jatkamaan, niin ei kun toimeksi. Viisi v-kirjaimella alkavaa addiktiota pitäisi tunnustaa, katsotaas...

Videot, eli nykyään toki dvd:llä olevat elokuvat ovat kerääntyneet laajaksi kokoelmaksi. Hylly pitäisi taas uusia isompaan ja aikaa kaikkien katsomiseen löytää jostain.

Valokuvaus on nyt Sonyn myötä iskenyt lisää, kaikkea kiinnostavaa tekniikkaa olisi kokeiltavana. Vähitellen kai kutakin testataan ja tulokset näette täällä.

Varjoliito ei (vielä) ole addiktio, koska kokemusta siitä on vasta yhden tandemlennon verran Itävallassa. Laskuvarjohyppäämisen hyötysuhde oli mielestäni liian huono, vaikka kokemuksena jäikin hiukan houkuttamaan. Mutta tänne EP:n liitäjien sivulle aina välillä kurkkaan ja harkitsen kurssille menoa, mutta minäköhän talvena löytyy aikaa kokeilla olisiko siitä addiktioksi.

Valonnopeudella matkustaminen ja muu fiktiivinen avaruusjuttu, sekä lisäksi kaikki fakta avaruudesta on ollut oikea addiktio pienestä pitäen.

Virtuaalitodellisuus vaikkapa Second Lifen muodossa oli hauska kokeilla, muttei koukuttanut samoin kuin tämä laajempi mutta todella addiktiivinen virtuaalitodellisuus-internet.