Aamupalan jälkeen lähdimme nielemään kilometreja, että voisi sitten joinain päivinä olla vähemmälläkin ajamisella. Lämpö heitteli +36 asteen tietämillä ja posotimme menemään maksullista moottoritietä. Valtion ilmaisteitäkin olisi käytettävissä, mutta tuo on toisaalta helppo ja nopea (pitkät pätkä 140 km/h ja 2-4 kaistaa käytettävissä) vaihtoehto kokemattomille maailmanmatkaajille. 300km matka tuli maksamaan 21 euroa, eli onhan se jotain, mutta toisaalta se tuntuu heti halvemmalta kun tuon summan jakaa kahdella. :)

Päivän näköalakiintiö hoidettiin kurvaamalla Ardeche Gorges -luonnonpuiston läpi. Paikka oli kuin pienennetty Grand Canyon lisättynä runsaalla puustolla. Tie kurvaili välillä aika korkeillä jyrkänteillä ja parinkymmenen kilometrin matkalla pysähdyttiin ainakin 10 kertaa.

Tuon jälkeen oli tarkoitus jatkaa kohti Avignonia, mutta toisaalta kun oltiin jo lähellä kivan näköisessä pikkukaupungissa Pont St Esprit, niin napattiin hotellihuone täältä Käveleskelyä kaupungilla, iltapala katuravintolassa ja hotellihuoneeseen katsomaan kuvat läpi (170 tältä päivältä, niistä 50 häipyi heti ekalla läpikäynnillä) + suunnittelemaan huomista.