Kati haastoi seitsemän faktaa-meemiin ja tässäpä sekavaista listaa. Jos haluat jatkaa meemiä, niin ole hyvä! Tänne kommenttiin voi tietysti ilmoittaa asiasta, niin kaikki vierailijat täältäkin tietävät tulla kurkkaamaan.
  1. Vaikka olen tykännyt sukellella ja uida aina, niin oikeaa kroolin hengitystyyliä en ole oppinut. Vedän sitä uintityyliä vain aina sellaisella hiukan nololla tarzankroolilla naama aina eteen nostettuna.
  2. Omassa luonteessani haluaisin päästä eroon pitkävihaisuudesta; yleensä (=henkilökohtainen arvio) pinnaa on suht paljon, mutta jos sattuu menemään yli, niin se jää mieleen.
  3. Allergioita löytyy (onneksi vain) leppä, koivu, kissa, koira - voimakkuudet asiaa todetessa olivat 4, 3, 3 ja 2. Tämä kevät oli onneksi helppo, pari Xyzalia otin kokeeksi, mutta siihen jäikin.
  4. Elämäni ainoa kipsi (toistaiseksi) valettiin oikeaan jalkaan toissa keväänä.
  5. Tilasin parikymppisenä Ryhmä-X -lehteä useamman vuoden ja löytyvät tuolta yläparven varasto-osiosta vieläkin. Niitä pitää aina selata varovasti, koska muuten saatan jäädä jumiin pitkäksikin aikaa.
  6. Olen pienoinen lahjakkuus löytämään kirjoitusvirheitä, ne tuntuvat vain jotenkin aina pistävän silmään painotuotteistakin pidemmänkin tekstin seasta. (Jostain kumman syystä vähän kyllä nolottaa tuo...)
  7. Scifi ja kaikki avaruusjuttu on suurin ja pitkäaikaisin kiinnostuksen kohteeni. Alkaen jo 70-luvun alussa 7-vuotiaana nähdyistä alkuperäisen Star Trekin jaksoista.