Eilen tuli tehtyä ensimmäinen hyppyni lentokoneesta. tking.gif Hyppymestari oli soittanut paikalle em. serkkuni, jonka sain näin yllätettyä (yleensähän yllätys on hyppäämään joutuminen, nyt hypyn näkeminen... gtongue.gif).

Kaikki tapahtui onneksi niin nopeasti, etten ehtinyt hermoilemaan - tietoisesti yritinkin pitää ajatukseni suorituksesta ja miten se oli  askel askeleelta opetettu. Irtipäästäminen oli yllättävän helppoa, itsensä tunsi jotenkin ulkopuoliseksi ja epätodelliseksi siinä koneen siivestä roikkuessaan. Varjo aukesi kerralla kunnolla, joskus kuulemma täytyy nurkkia heiluttelemalla viimeistellä avautuminen.

Ainoa kauneusvirhe suorituksessa oli kahden metrin korkeudessa loppuvedon jälkeen toisen käden ylöspäästö, kun ne molemmat pitäisi pitää tiukasti alhaalla maahan asti. Kuvassa olen jo laskeutumisasennossa, eli 50m raja on ohitettu ja nurmikkoa odotellaan.

Me after skydiving

Tuosta kokemuksesta ei nyt vielä oikein osaa sanoa, että miten hienoa tuo hyppääminen on... koitan siis lisää!

Lisäys 1.9.: kentän reunalla ökyzoomilla trolleyes.gif kuvannut kaveri julkaisi kuvia ekasta hypystäni tuonne numeroitujen perään. Seiskakuvassakin on sama kone, mutta taisi olla joku seuraava hyppääjä - suunnilleen samannäköistä menoa kuitenkin.