Tuijalta sain haasteen Perhe/ystävyys/rakkaus -meemiin.
  1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä seuraaviin teemoihin: Perhe, Ystävyys, Rakkaus, Minä itse, Mitä tahansa.
  2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.
  3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja.
Haasteiden levittäminen ei ole vahvoja puoliani, joten te vakikävijät voitte halutessanne jatkaa tätä - itse etsin nämä kaksi uutta haastettavaa tuttavuutta blogilistalta puolisatunnaisesti.

Perhe: Matkoista on tänne kiva raportoida, syksyllä 2005 tulikin tehtyä oikein PERHE-reissu, kun esittelimme Tarjan kanssa läheisille omatoimi-Lontoota. Porukassa me 2, mun lapset ja vanhemmat, sekä Tarjan äiti = 7. (ensimmäinen merkintä reissusta)

Ystävyys: Sukulaisten kanssa on toisaalta pitkän yhteisen historian takia helppo olla ystäviä, mutta toisaalta aika vieraannuttaa ja ei-niin-sosiaalisen on välillä hankala keksiä puheenaiheita (merkintä kolmen vuoden takaisista veljen hääjuhlista)

Rakkaus: Ujona tästä tulee puhuttua vielä vähemmän, mutta asiaa kuvastanee varmaan tämä merkintä :-)  (valokuvatorstai: hoivata)

Minä itse: Oltuani alta kolmekymppisenä aikamoisen kotoperäinen, on vasta nyt vanhempana tullut rohkeammin kokeiltua kaikenlaista, josko löytäisin jotain koukuttavaa. Viime kesä meni laskuvarjohyppäämistä opiskellessa, nyt jätin ilmailuliiton jäsenyyden ja ajattelin antaa tilaisuuden golfille. (ensimmäisen teoriatunnin jälkeen)

Mitä tahansa: Rotarien mainiota tarjousta kannattaa yli kolmekymppisten käyttää hyväkseen - suosittelen! (GSE-vaihto-ohjelman mainokseni)

Haastetuiksi uusiksi tuttavuuksiksi valitsin blogit Ajatuksia ja London Calling.