Ja Meksiko/Cancun sarja jatkuu. Riuttaa pitkin oli kätevä ajella bussilla, niitä kulki suunnilleen viiden minuutin välein molempiin suuntiin ja kuulemma öisinkin (luult vähän harvemmin). Hotellien kylteistä sai kätevästi suuntiman, kun turistikartta luetteli niitten nimet muitten kohteiden seassa.

Kyyti oli halpaa (n. 50snt/kerta/nenä) ja vauhdikasta, mutta palvelu oli hyvää - kerran kävellessämme jalkakäytävää pitkin pysäkkiä etsien takaa tullut bussi pysäytti kohdalle ilman huiskutteluja ja tarjosi kyytiä. Mehän tietysti ihastelimme kätevyyttä ja hyppäsimme mukaan. :-)

Street view

Ensimmäinen kuva on riutan mutkasta, johon ensimmäisellä tutustumiskävelyllä jäimme. 'Maisema' on oikeastaan pelkkiä hotelleja.

A game of volleyball

Yhden hotellin nurkalla näkyi paikallisia pelaamassa lentopalloa.

Shape of buildings

Hotellien muodot olivat vaihtelevia, jokainen oli yrittänyt jotain erilaista saada aikaan - oheinen tapaus näytti ovelalta taivasta kohden katsottuna.

Flickr-sivun karttaan merkkasin näille kuville sijainteja, mutta sateliittikuva taitaa olla hiukan vanhaa -  paikanpäällä ei näkynyt yhtään aukkoa kadun varrella, vaikka Flickr:n kartoissa niitä oli. Karttoihin pääsee siitä kuvan oikealta 'Additional information'-kohdan ylimmästä map-linkistä.