Linnunradan liftaajalla olikin hyödyllinen haastekampanja:

Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama. >

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi / tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä.

Tuonne pikselisivulle tulee nyt sitten pieni OP (eli sattumalta myös pankkini) -mainos... Wauuuu. Tämän merkinnän otsikko on mielleyhtymä lahjoituksen saajan nimestä keskinkertaiseen Aldisin romskuun Mannerheim sinfonia.

Ohjeiden vastaisesti jatkan tätä Tee-se-itse -haasteena, eli jos haluat osallistua hyvää asiaan, niin tee se itse! tbiggrin.gif Mielellään ilmoita toki osallistumisestasi kommenttina tähän viestiin ja jos jaksat, niin haasteen voit tietysti jatkaa tuon alkuperäisen ohjeen mukaan.