Colorian banneri Jotain väriasioita etsiessäni tuli kerran vastaan Coloria.net, jossa olikin väreistä kaikkea mahdollista tietoa! Lyhytkin otos aiheista sisältää värien merkityksen Mayakulttuurissa, värien fysiikkaa ja kemiaa, värjäämisen ja eri asioiden väriyhteydet (esimerkiksi valkoinen, punainen, sininen, vihreä ja keltainen ovat kaikki jossain sekä onnen että epäonnen värejä - siitä vain valitsemaan se kulttuuri, jonka mukaan haluaa oman lempivärinsä perustella...).

Löytyypä tuolta pienimuotoinen keskustelupalstakin ja tuhat muuta kiinnostavaa juttua. Suositeltava sivusto tosiaankin - siitä vain penkomaan näin pyhäpäivän ratoksi.

BTW: Kasablogissa oli juttua SPR-bannerista (kts. tuon linkkikohteen kommentit) ja vaihdoin vähän vanhaksi jääneen rikollislinkin tuohon tärkeämpään(?!) Kalamukin ohjeen mukaan. Itselläni tuo ei vielä valitettavasti toimi IEssä, vaikka Tulikettu ja Opera näyttävät sen hienosti (IE:llä menee vasempaan alanurkkaan). Joten kaikki CSS-vinkit kuvan asemointiin IEn saamiseksi toimimaan otetaan kiitollisuudella vastaan.