Aamu Innsbruckissa oli ennustetusti sateinen, joten toisen leiman (Tarjalla 21.) hankkiminen vaelluspassiin ei oikein tuntunut kannatettavalta. Siirryttiin taas moottoritielle ja koska benji-paikassa toiminta oli tänään klo 15-20 niin jäipä sitten sekin kokemus saamatta. Tarja ei jostain syystä ollut yhtään innostunut tuosta hyppysuunnitelmasta, ehkä se joskus tulee kuitenkin kokeiltua.

Mutkiteltiin vuorisolien läpi Fusseniin ja aikaistettiin Neuschwansteinin linnan (se Prinsessa Ruususen linnan esikuva) käynti jo tälle päivälle. Engl ryhmään mahtui vielä sopivasti ja ehdittiin kävellä mennessä parin näköalapaikan kautta. Meno sujui taas saksalaisella suunnitelmallisuudella ja ihan hintansa (9e/nenä) arvoinen oli vierailu. Muutama suomeakin puhuva ryhmä huomattiin, eli kyllä meikäläisiäkin maailmalla liikkuu.

Yöpaikaksi oli soitettu toissailtana B&B-paikka Fussenista, joka löytyikin aika helposti. Mukavaa kun nyt nämä kolme seuraavaa yötä on jo suunnitelmien tarpeeksi tarkennuttua tullut varattua etukäteen, niin ei tarvitse murehtia yöpaikasta.