Koontzin Kuun valo -kirjan kansikuvaKäytiin hiihtelemässä jäällä (5,49 kilometriä, 49min, keskinopeus 6,7km/h - Gepsu kertoi gtongue.gif ) ja nyt pitäisi tehdä viime vuoden kirjanpitoa yhdistykselle, mutta pikaisesti maininta OK-kirjasta.

Koontzimaisen nopealukuinen oli Kuun valo, joka monien sisaruskirjojensa tapaan tapahtui lyhyessä ajassa. Kirjan tapahtumat alusta loppuun kattoivat noin 24 tuntia, ja  meno oli sopivan vauhdikasta. Henkilöiden nimetkin jäivät mieleen, mikä myös kertoo jotain positiivista kirjasta. Tarina oli taas sopiva sekoitus toimintaa, henkilökuvausta ja puolifantastista Ryhmä-X -menoa. Sopivaa viihdettä 'ajatuksellisempien' kirjojen (parhaillaan menossa Timanttikoirat ja sitten taas kiekkomaailmaa) välissä.

Oikeastaan mitään ei mielestäni spoilaa tieto, että nanokoneista tuossa on kysymys. Korvaan vain välittömästi särähti jossain kirjan keskustelussa kerrottu tieto, miten nanokoneet voisivat olla atomin kokoisia, jossa tietokone kaiverretaan atomin pintaan... tbiggrin.gif Kyllähän esim tuhansien atomien kokoinenkin kone on jo huikea saavutus, joten tuo on aikamoista liioittelua.