Voihan nukahtamistakin sanoa sammumiseksi, joten kahdesti sammuttiin (ilman sarvea) Nairobissa. Aamulla ensin puoli 9 kun koneessa nukkuminen jäi vähälle ja sitten illalla uudestaan maanantaista safarin alkua odotellessa.

Torkkuja ennen otin kuvan hotellin ikkunasta viereiselle kampus-alueelle, mutta tuo nyt ei ollut kuvana mikään kovin erikoinen, joten jääköön pois blogista. Torkkujen jälkeen syötiin hotellilla, pulahdettiin hotellin uima-altaaseen, joka oli melkein ällöttävän lämmintä vettä - varsinkin kun tuli mieleen, mitä kaikkea niin lämpöisessä voikaan kasvaa...

Oheinen ainakin omaa taiteellista silmääni viehättävä minareetti-kuva on katukävelyltä, Kenia ei ole kovin muslimimaa, naapuri Tansania taas sitten selvästi. Itse tein tuolloin siis ekan visiittini Afrikkaan, Tarja oli jo konkari Egyptin, Marokon ja Etelä-Afrikan visiiteillään ja työskenneltyään Namibiassa kolme vuotta.

99330740_1791f8d99a.jpg

Kaduilla tuli rahanpyytelijöitä koko ajan vastaan, ensimmäinen yllätti ja sai narutettua pyytämällä nimeä jonkun koulun tukilistaan. Heti nimmarin jälkeen asia sitten vaatikin rahaa, 5 USD sai - ei kovin iso raha, mutta paikallisen hintatason mukaan taisi olla tyytyväinen.

Ammattiveljiään sitten kulki mukana koko ajan, eka Finland-sanan kuullut oli tulossa kuulemma pian opiskelemaan Suomeen. Tiedusteli pientä avustusta ja meidän osoitetta, ei takaisinmaksua varten vaan sanoakseen 'kitos'. Seuraavalle sanottiin olevamme Ruotsista ja tämähän oli sattumalta tulossa pian opiskelemaan Tukholmaan ja tiedusteli pientä avustusta ja meidän osoitetta, ei takaisinmaksua varten vaan sanoakseen 'tack'. tbiggrin.gif