Euroopan kiertoajelun kuvien heittelyyn tulikin kahden kuukauden tauko, mutta ollaan niin lähellä loppua, että katsotaan nämä ennen Kroatian ja Tsekin kuvia.

Innsbruck-päivän jälkeen oli tarkoitus vaeltaa toistamiseen + olin haaveillut benji-hypyn kokeilua, mutta sateen takia lähdettiin varemmin ja hyppypaikka aukeni vasta klo 15, joten piti skipata se kokemus. Ajettiin suoraan Fusseniin, johon oli jo soitettu kiertoajelun ainoa B&B-paikka varatuksi.

Ja kun kerran siellä oltiin ajoissa, niin käytiin vierailemassa Neuschwansteinin linnassa saman tien. Kuva on Marian sillalta, joka tosiaan oli mahtava näköalapaikka (siitä kuvia Flickrissä).

The famous castle - Neuschwanstein

Seuraavaksi näkymä takaisin päin tulosuuntaamme, tuo vasen järvi nähtiin vain täältä ylhäältä, oikean reunan linna oli taas tämän Ruusus-linnan jalkoihin jäävä kakkosnähtävyys. Lippuja sinne oli tarjolla edullisena yhdistelmänäkin, mutta aika / kiinnostus ei riittänyt sinne asti.

The next castle by the lake

Vielä poislähtiessä tieltä näki miten selvä Alppien ja tasamaan raja on, vuoret loppuvat kuin seinään ja sinne reunalle oli näkymiä hyväksikäyttävät linnat rakennettu.

The end of the Alps

Flickriin meni tuolta päivältä lisäksi kahdeksan muutakin kuvaa, jotka löytyvät täältä sivun alareunasta alkaen.