Tarkistinpa minäkin uteliaisuuttani tilastoista millä hakusanoilla tänne ollaan tultu - aikamoisen kilteillä asioilla ovat mun vierailijat olleet. Ehkä niitä tuhmia juttuja katsotaan sitten muualta. gph34r.gif

Huimana ykkösenä on hakusanoissa 'sudoku', jolla on tullut 13,6% eli 52 kpl. Ansio kuuluu syyskuun sudoku-jutulle. Itselläni näyttää numeroiden täyttely nyt menneen hiukan ohi, kännykässä tein 28 ekaa ristikkoa ja sen jälkeen iski dejavu-tunne. Kaikkiaan sudoku-sanalla tulleiden hakuja oli 78 kpl, joten sainpa siis minäkin osani sudoku-ilmiön hyödyistä.

Hopeatila menee hakulauseelle 'juttuja', jolla on sisään tultu 12 kertaa (3,1% kaikista). Kolmantena on yllättävä gtongue.gif 'optimisti' (9 krt/2,3%) ja jaetulla neljännellä sijalla (8 krt/2%) 'helppo sudoku' ja 'kreikkalaiset pylväät' - eka oikea yllätys! gblink.gif En osaa edes arvata, mihin juttuuni pylväät voisi viitata.

Hauskoja tulokeinoja olivat ainakin 'pieruhuumori', 'thorne ja vuorikauriin kutsu' (suoraan tähän, mutta miksi hakea tuota?), 'kondomin tulee kestää' (enpä muista tuollaisesta kirjoittaneeni...), 'pippeli ohjelmat' ja 'urpo martikainen kuva'. Kieltämättä ovat hiukan vaisuja näitten kuulumpien blogiveljieni ja -siskojeni löydösten rinnalla, mutta kiltti mikä kiltti - minkäs teet.

Uskomattomin gblink.gif hakulause, jolla on tänne tultu taisi olla '1500-luvun britanniassa edward de vere oxfordin kreivi pieraisi vahingossa vannoessaan uskollisuutta'... Tainnut joku käydä TeknoKekkoa katsomassa (en tosin löytänyt tuota juttua sieltä?!).