Harry Potter -juliste Jäi tämä uusin Potter-leffa näkemättä teatterissa, mutta niinpä vain aika kului nopeasti ja nyt se oli jo kohtuullisen hintaisena DVD:nä, joten sai samaan per-nenä-hintaan vielä poistetut kohtaukset yms extrat kaupan päälle.

Ohjaajan vaikutus elokuvaan näkyi taas selvästi, Azkabanissa se trailerissakin näkyvän kuorolaulun ovela tunnelma tuntui pitkään, tämä taas oli tasaisempaa ja ehkä vähän tylsempää kerrontaa. Paljon tapahtui ja jotkin kohdat tuntuivat töksähtävän tyhjästä, kun elokuvan leikkelyssä oli pitänyt luultavasti leikellä niihin johtavia alustuksia.

Arvostelut.netistä taas löytyy kritiikkiä kaikkeen makuun, Cinema SF:n arvostelussa näkyi itsekin ajattelemia kohtia esim noista juonen töksähtelyistä. Tosin en ollut samaa mieltä Radcliffen näyttelijän taidoista, varsinkin epätoivon kohdissa oli jotenkin väkinäinen tuntu. Mutta aika pieniä vikoja nämä olivat ja leffa oli ihan mukavaa peruskatsomista.

(Nettiyhteyden toimivuudesta riippuen edessä saattaa olla viikon tauko merkinnöissä, mutta sitten taas jatketaan... CU! :-)