Taas menee viikonloppu hiukan pakko-ohjailun muotoiseksi oppilaskisan myötä... Eilen sain yhden hypyn harjoitusvetoyritystä, tänään ehdin toisen aamusta (klo herätti 7.00) ja sitten tuuli yltyi liikaa puolen päivän tietämillä. Taitaa olla kiire saada niitä 400 hyppyä aikaiseksi Vaasan 400-v juhlavuoden kunniaksi - joku sanoi, että 'onneksi ei ole 600v-synttärit'.

Eilen kuulin isommilla paikoilla järjestettävän ns. NOVA-koulutusta. Varakkaammille ja kiireisemmille sopivalla kurssilla hypätään heti ensimmäinen hyppy 4000 metristä, mukana on kaksi varmistamassa oikea toiminta ja itse avataan varjo alusta alkaen.

Vielä kummallakaan yrityksellä ei mennyt putkeen gsad.gif mun harjoitusvedot, joten eka vapaa siirtyi taas kauemmaksi. Hyvä olisi toisaalta saada asia eteenpäin tämän kauden puolella, mutta pitää vain jatkaa liikesarjan toistoa kuivaharjoitteluna.

Otsikko on muuten kerhon uusimman jäsenpaidan etupuolen tekstinä. gbiggrin.gif Enpä tosin tiedä, miten paljon tätä kehtaa pitää, kun en nyt vielä kummoinen hyppääjä ole.