WP-DC20 sukellussuojaKamerakuume on iskenyt ja tarkoitus olisi hankkia peräti joku pikkukamerakin samalla. Ykköskameraksi oon jo pitkään haaveillut S3:sta, mutta nyt pasmat sekoitti juuri julkaistu Olympuksen SP-550UZ, jonka 18x-zoomi houkuttaisi. Toisaalta Canon on tuttua ja turvallista ja tuon Olyn onnistuneisuudesta ei ole vielä tietoa - Canonissa löytyy yksittäisiä plussaksi laskemiani ominaisuuksia enemmän, UltraZoomissa on vain se zoomi (ja ehkä RAW-talletus + B-valotusaika).

Tuon vaihdon seurauksena olisi  m y y t ä v ä n ä  Canon PowerShot S1 IS:ään sopiva sukellussuoja WP-DC20 (kuva ohessa). Suojaa on käytetty 14 sukelluksen aikana ja ehkä n. 6-8 krt snorklatessa/uima-altaassa, eli on uuden veroinen. Hintapyynnöksi ajattelin yleisen hintatason mukaista 150 eeroa - nyt parina viikkona voin ottaa suojan näytille Helsinkiinkin, eli sokkona ei tarvitse ostaa (Lisäys: ja Vaasa-Kurikka välillä onnistuu myös esittely). Lähetä postia, jos kiinnostaa.

Onko kenelläkään muuten tiedossa, olisiko Canonilta tulossa julkistusta uusista malleista nyt piakkoin? S4 voisi olla kiinnostava tai myös edellisen mallin hinnan tiputtaja. Molemmat positiivista.