Monella näin tätä kirjainmeemiä jo viime viikolla ja vihdoin Tinkalta tilasin kirjaimen - sain äMmän. 

Meri on vasta nyt Vaasassa tullut läheisemmäksi sisämaan kasvatille. Parina vuotena on hiihdelty jäällä, veneily ei ole iskenyt, mutta etelän lomareissuilla yritän aina saada muutaman sukelluksen aikaiseksi (sekä mahd paljon snorklailua).

Mikrotietokone on kirjojen ohella tärkeimpiä harrastuksiani. Aloitin joskus -80 VIC-20:llä ja -87 ostin ensimmäisen IBM-yhteensopivan (6000mk, 2x360KB lerput, 640KB muistia, kovalevy hankittiin vuotta myöhemmin)... se oli menoa. tking.gif

Matkailu on nyt seitsemän vuotta ollut kiva ja tärkeä harrastus, sitä ennen taso olikin suunnilleen nollilla.

Mielikuvitusmaailmat löydän kirjoista. Keskityn kaunokirjallisuuden puolella scifiin + fantasiaan ja välejä täytän kiinnostavilla tietokirjoilla. Lukemaan oppimiseni oli kuulemma poikkeuksellisen vaikeaa, mutta sitten kun se löytyi, niin vielä ei ole into loppunut.

Movies eli suomeksi elokuvat, on hiukan kirjainidean huijausta, mutta ilman sitä en olisi saanut elokuvia mahtumaan tähän listaan. Nyt kotiteatterin myötä on DVD-keräily koukuttanut, milloinkahan niitä ehtii katsoa toisen kerran?

Mars, maailmankaikkeus, mustat aukot ja tähtitaivaan meininki on kiinnostanut niin kauan kuin muistan. Niitä juttuja löytyy täältä blogistakin aina välillä.

Muistot ovat ainoa, mitä elämästään voi (ehkä!) saada mukaansa, eli niitä kannattaa kerätä.

Mustikkaa keräsin lapsena mukillisen kodin vierestä, lisäsin sinne sokeria reippaasti ja muusasin lusikalla. NAM. gtongue.gif

Markka on jo melkein unohtunut, mutta edelleen joitakin hintoja tulee muutettua hinnan 'maistelemiseksi'. Kymmenen vuoden päästä töissä on jo sukupolvi, joka ei ole edes oppinut markkoja ja säälittelee meitä vanhoihin jumiutumisesta.

Monty Python on huippukomediaa! Ellei vielä ole digiboxia, niin nyt siihen on hyvä syy, koska 1.9. alkaen Yle Teema esittää 45 jaksoa jotain täysin erilaista.


Jos haluat jatkaa, kommentoi tähän merkintään ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.