Lost-logo
Kukaan ei ole tainnut välttyä Nelosen rasittavan pitkiltä Lost-mainoksilta (vai onko se vain täällä alueella ja muualle ovat saaneet myytyä noin paljon mainoksia?)? (Miksi kutsutaan sisäkkäisiä kysymyksiä?)

Niin... Lost on siis alkamassa. Tarinassa 48 ihmistä selviytyy lentokoneen pakkolaskusta pienelle saarelle, jossa sitten ihmisten välillä jännitteet kasvavat + jotain outoa on itse saarellakin.

Hiukan ironiselta kuulosti Nelosen sivulla olevista linkeistä toinen: 'Oceanic Airlines - halpoja lentolippuja' ja niinhän se olikin. Linkistä avautui 'firman' sivusto, jossa oli matkahakukone ja vieressä ilmoitus toiminnan lopettamisesta Lento 815:n traagisten tapahtumien takia. Sitten jostain kohtaa hiiren aktivoimana ilmaantui teksti 'I survived a horrific plane crash and am stranded on an island somewhere...'.

Serkkukin tuota katsoneena kehui, joten aion 24:n lomassa tämänkin seurata (valitettavasti tuossakin on kuulemma sama kuin Täydellisissä naisissa, että ensimmäisen kauden jälkeen sarjan taso laskee...). Mutta jos sattuu jakso jäämään välistä, niin onneksi epguidesta voi kurkata mitä tapahtui.