Juhlat meni mukavasti, ohjelmaa piisasi ja väki sosialisoi keskenään. Piirun yli 12h meni tapahtumaan matka-aikoineen laskettuna, joten eipä päivään paljon muuta mahtunutkaan. Ohjelmaa oli sopivasti ja pikavaraohjelmana oli perinteinen suomalainen karaoke ajantäytteeksi, kun bändillä ilmoitettiin olevan 'pieniä teknisiä ongelmia' (= rumpusetistä oli mukana pelkät telineet eikä mitään lautasia) ja joku lähti hakemaan loppukamoja.

Sukulaisten näkemiseen tilaisuus olikin aika sopiva, joitakin serkkuja olin nähnyt viimeksi 30v sitten ja silloin muutaman vuoden ikäero 10-vuotiaalle estikin jo kaiken kommunikoinnin, ei vain ollut mitään puhuttavaa. Toisaalta yhteisten kokemusten puute aiheutti vähän samaa nytkin, miksi ihmeessä on joskus niin vaikea saada keskustelua aikaiseksi, vaikka jutunaiheita pitäisi riittää vaikka kuinka?

Kovalevylle siirtyi äsken reipas 200 kuvaa + videota omia otoksia ja vielä satakunta tyttären kuvaamia. Urakkana on nyt sitten niitten karsiminen, kääntely oikein päin, leikkailu, punasilmien korjaus, dokumentointi ja lopuksi vielä kokoelmaksi polttaminen hääparille ja muualle. Synttärikakku 1 kynttilällä
Jälkilisäys: Huomasin muuten uutta bloggaajaa moikatessani, että mullehan tuli 2 tuntia sitten täyteen ensimmäinen viikko bloggauksen ihmeellisessä maailmassa! Wau! Jesh! :-) Kiitos taas kaikille lukijoille.
Jatketaan kasvattavien/viihdyttävien/ajatteluttavien virikkeiden antoa toisillemme.