Tunisian ja Norjan kuvat kun vielä odottavat, niin hoidetaanpa Amsterdam loppuun.

Lauantaina Haagin visiitiltä palatessa auringonlaskussa sattui kohdalle kuvauksellinen kanavamaisema. Tummat kohdat kuvassa kaipaisivat ehkä hitusen säätöä, mutta olkoon.

Canal view at sunset

Sunnuntaina kävelimme aamupalan jälkeen läheiselle Van Gogh-museolle (nettisivullaan on muuten aika kätevä ylävalikkoidea!) katsomaan auringonkukka-taulua... ja hiukan niitä muitakin. Lahjatavarakaupasta löytyi sopivasti muutama aiheeseen liittyvä tuliainenkin.

Ohessa meidän versio Henrinkin kuvaaman 'I am sterdam'-kyltistä, josta saa sopivasti leikkaamalla 'Minä olen'-logon. Ja samalla siinä näkyy muuten tämän blogin ensimmäinen kuva allekirjoittaneesta! Mikä paljastus! teek.gif

I am (sterdam)

Museon jälkeen syötiin pikalounas kohdalle sattuneessa Kebab-paikassa ja käytiin hakemassa kamat hotellilta. Tarkoitus oli viedä ne rautatieaseman säilytykseen, mutta puolenpäivän jälkeen se on näemmä jo toivotonta - kaikki sadat lokerikot oli varattuina ja ihmisiä kärkkyi niitten vapautumista.

Ostimme liput automaatista (hallin käyttämättömien(?) junalippujen myyjien tarjouksia kannattaa katsoa tarkasti) ja teimme pienen kierroksen vielä lähiostoskadulla. Sateenvarjon alla laukkuja raahaaminen ei paljoa innostanut, joten lähdimme kentälle ajoissa. Siellä riittikin mukavasti kauppoja kierrettäväksi ja penkkejä lukupaikoiksi.

Hyvä reissu! Amsterdamiin pitää päästä toistekin. tthumbsup2.gif