PuuvuoristorataTänään vihdoin pääsen kurkkaamaan Alahärmään PowerLand-huvipuistoa ja sen Thunderbird-puuvuoristorataa - tuota mainostavat maailman pohjoisimmaksi puiseksi sellaiseksi ja muistaakseni myös Euroopan suurimmaksi.

Kesä on taas livahtanut ohi jotenkin siivillä ja käyntiin ei ole muka löytynyt aikaa. Myrskylinnut olivat ensimmäinen fanitukseni silloin -70-luvun alussa, joten toivottavasti tuo nimikkolaite on kehujensa veroinen. Pikkuveli perheineen ainakin oli siihen ihastunut, joten lisään tänne sitten jälkikirjoituksena arvosanan tuohon.

Tänään on kaudenpäättäjäispäivä, joten taitaa joutua hiukan jonottamaan; toivottavasti ihmiset satsaavat kuitenkin enemmän iltaan, jolloin on tarjolla ilotulituskin.

Lisäys klo 18.13: Ja reissu takana - kolme lasta (15, 19 ja 41) siellä kirmailivat viitisen tuntia. Thunderbird viidesti ja kehujensa arvoinen oli; tasaista kyytiä ja vauhti ei kertaakaan hidastunut reitin aikana. Väkeäkin oli yllättävän vähän ja vasta klo 15 tienoilla piti ruveta hiukan jonottelemaan.