Toissa lauantaina kävin ostamassa kauan harkitut Feelmax-kengät (tuolla vanhassa merkinnässä muuten monta asiantuntevaa kommenttia asiasta).

MBT-kenkät tuli toissakeväänä ostettua ja niillä kävelin esim nyt Lontoon reissun. Ovat periaatteessa ok, mutta kuulemma olisivat enemmän jalkaongelmien hoitoon ja kun sellaisia ei ole, niin en tiedä pitäisikö niitten vaikuttaa paljonkin.

Nyt on feelmaxeja siis käytetty reilu viikko ja mukavalta tuntuu. Käveleminen niillä on jotenkin 'hauskaa', pinnan muodot huomaa heti ja reitteihin tulee valittua nurmikkoja yms vastaan tulevia lisäaistimuksia. Jalkaterän lihasten vahvistumista en vielä ole huomannut, mutta se on sitten vain plussaa, jos sellaista ilmaantuu.

Työkenkänä en noita tykännyt pitää, parantunut vesitiiveys ehkä tekee sen, että itselläni ainakin rupeaa jalka hikoamaan noin tunnin istumisen jälkeen. Joten työsandaalit säilyttävät asemansa konttorilla.

Rangella noilla kävin jo kerran golfin harjoituslyöntejä huitomassa ja suht hyvin tuntui siinäkin toimivan. Svingissä on tärkeä olla vakaa asento ja noilla seisoi vakaasti matalalla. Kiinnostuneena odotan sitä kierroksen kahdeksan kilometrin kävelyä pehmeällä alustalla.

Ihan täysin tuo erikoispohja ei jalkaa tietenkään suojaa, esim jos sopivan kokoinen terävä pikkukivi jää kantapään alle, niin tuntuu ikävältä niinkuin paljaaseenkin jalkaan, mutta yleensä jalkoihinsa kuitenkin katsoo, joten ei tuo suurikaan ongelma ole.

Nettisivustonsa on selvästi työn alla - englanniksi löytyy kattavasti kenkien esittelyä yms, suomalaiselta sivustolta taas toimimattomia linkkejä ja pääosin englanniksi olevaa tekstiä, eikä paljoakaan asiaa.

Vinkkinä muuten, että OP:n omistajajäsenille on toistaiseksi voimassa tarjous, että ovh-hinnasta saa 20% alennusta. Eli sain vanhojen mallien tarjoushinnalla tämän uuden 2009-malliston viisi kertaa vanhaa kestävämmästä materiaalista tehdyn Niesan.

Onnea muuten nuorimmaiselleni, Mikolle, joka täyttää tänään 18v!