Muutama viikko sitten sain HV1:n suoritettua ja nyt eilen onnistuin toisessagsmile.gif Ehdin viiden tunnin reissun aikana hypätä kahdesti ja niistä meni se ensimmäinen yritys poskelleen, kahva ei vain jostain syystä löytynyt. Toisella sitten löytyi hyväksytysti, vaikkakin vähän liian kauan kesti hakeminen.

Nyt jo vähän jännittääkin tuleva itselaukaisu, siinähän ei olekaan sitä idioottivarmaa köyttä antamassa turvallisuuden tunnetta. Toisaalta yksi kokenut hyppääjä sanoi, että kyllä sen kahvan kummasti vain löytää, kun on pakko. gwink.gif

Varavarjo ja sen automaattilaukaisin on tietysti henkisenä (ja fyysisenä) tukena, mutta on se varmasti aika jännittävää. Näillä keleillä ei vain tiedä, että viivästyykö koitos keväälle, jolloin ehtii unohtaa refleksejä, joita ei ole vielä edes saanut.

Eilen toinen pidemmälle ehtinyt oppilas hyppäsi 15 sekunnin hyppyä ja harmitteli jälkikäteen, kun oli jostain syystä avannut varjon jo 1400 metrissä, vaikka vielä olisi saanut suunnilleen kahdeksan sekuntia vielä jatkaa samalla hinnalla. Eli ajantajun ja loogisuuden säilyttäminen taitaa olla aika hankalaa pudotessa.