viulu ja teatterinaamari rokokoo-tuolilla
Tänään järjestetään sitten 14. Taiteiden yö Vaasassa, valitettavasti vain puolalaisten kätevä sääennustekartta näyttää illaksi tulevan ainakin jonkin verran sadetta + sadekuuroja. Mutta, eipä kai muuta kuin sateenvarjo mukaan, syömään iltapalaksi se perinteinen ananashampurilainen katugrilliltä ja menoxi (makea) siideri repussa.

Yksi etukäteen kiinnostavimmista on 'Labyrintti ympäristötaideteos. Eksyneenä mielikuvituksellisessa maisemassa! Löydä polku läpi kilometrin pituisen läpikuultavan labyrintin ja näe taidenäyttely samalla. Sisäänkäynti omalla vastuulla – alle 10-vuotiaat vain vanhempien seurassa.'. Taitaa nuoruuden kaikki mielikuvat jännittävistä labyrinteistä kirjoissa ja leffoissa (Hohto! :-) taitavat heijastua tähän innostukseen.

Teatterissa on taas kiinnostava esittelykierros kulissien taakse, mutta se nähtiin viime vuonna, joten nyt saa jäädä välistä. Ohjelmasta ympyröin kiinnostavia kohteita, mutta käytännössä taitaa tulla vain kierreltyä ympäriinsä menoa katsellen. Loppuiltaa voi sitten viettää joko Gubbrockarna showta kelluvalta lavalta kuunnellen tai jos jaksaa tunkea Amarilloon, niin siellä olisi Nyhjää-show.