Nyt oli Ihmeperhe laskenut tarpeeksi edulliseksi Anttilassa ja sunnuntaina illalla se tuli vihdoin katsottua. Katu-uskottavuus vaatisi, että pitäisi kehua em. Sin city-leffaa, mutta täytyy vain myöntää, että tämä lastenleffamaisempi tuotos iski selvästi enemmän. IMDb:n kova sijoitus (#65) top250-listalla saattaa olla osaksi hypetystä, mutta ei kuitenkaan ihan ansioton.

Tapahtumat pyörivät päässä SC:tä pidempään ja teki mieli katsoa elokuva pian uudestaan. Asiaan saattoi tietysti vaikuttaa nuoruuden supersankari-sarjis fanitus, joka on itselleni paljon isompi asia kuin ne muutamat luetut Sin city -albumit.

Kehuviin arvosteluihin on helppo yhtyä, erittäin suositeltava leffa (toivottavasti en kuitenkaan nyt tehnyt kenellekään niin suuria odotuksia, että nähdessä tulisikin pettymys). Kannattaa muuten heti elokuvan jälkeen vilkaista ykköslevyllä oleva lyhäri sen supervauvan + lapsenvahdin tapahtumista, jotka muuten kuittaantuvat vain parilla puhelinvastaajasta kuullulla viestillä. peukalo pystyssä!