Nyt on menossa kolmas päivä Suomessa reissusta palaamisen jälkeen ja jo ensimmäinen työpäiväkin takana. Pisin matkamme tähän asti kesti ensin kolme yötä Berliinissä, sitten kaksi viikkoa Kuubassa ja 20 tuntia kestäneen paluumatkan jatkolentoa odotellessa muutaman tunnin vierailu Dusseldorfissa.

Kuvia oli tullessa yhteensä n. 3360 - osan sain karsittua matkalla, mutta vielä on töitä. Tämä satsi olisi taas aikomus käsitellä kunnolla Flickriin asti ja tänne blogiinkin jotain pätkiä + kuvia julkaista (lupaamalla julkisesti luon itselleni kannustavaa painetta).

Even cameras were old

Blipeiksi on jo jokunen matkakuva tullut heitettyä, löytyvät kalenteristani päivien 2-20.8.2010 kohdilta - sinne tulee vielä jokunen muukin. Flickriin aloitin nyt myös oman setin.

Ensimmäiset kolme kuvaa ovat päiväretkeltä Havannaan. Kahden tunnin bussimatkan jälkeen kierrettiin omatoimisesti oopperatalon nurkilla, sitten lounas, Jose Marti muistomerkki, sikaritehdas ja lopuksi opastetusti + itsekseen vanhassa kaupungissa.

Capitolio

Ylempi kuva sopii tänne innokkaalle valokuvaajalle, laitteesta en tiedä kuin tuon ohikävelyn verran.

Alla näkyy museokameran sijainti, eli vanha parlamenttitalo portaineen (nykyään siellä on pari ministeriötä) ja tuossa keskellä Kuuban vanhimman elokuvateatterin sisäänkäynti. On perustettu vuosi Lumieren veljesten ensimmäisen Pariisin teatterin jälkeen, eli edelläkävijä!

Vanhoja autoja näkyi joka puolella ja paljon. Näin koska vuoden 1959 vallankumouksen jälkeen vain sitä ennen ostetut oli mahdollista yksityisen omistaa, uudemmat autot kuuluvat valtiolle ja niiden käyttöoikeus luovutetaan ansioituneille kansalaisille.