Susun aikoinaan (eihän siitä oikeasti kauaa ole, tuntuu vain näin blogiaikana) aloittaman miesmuusikkomeemin sain minäkin vihdoin aikaiseksi. Youtuben upotetut videot tuntuivat tekevän sivun lataamisen niin hitaaksi, että kokeillaanpa karvalakkimallia - kuvaa klikkaamalla avautuu itse video.

Valitut näytteet eivät kyllä välttämättä ole edes mielestäni parhaita, kunhan ovat ovelia ja kuuntelemisen arvoisia omia lemmikkejäni. Ja melko paljon 80-luvulta. :-)

Kissing the Pinkin Naked-levyllä oli useita hyviä zipaleita, joista rumpuvaikutteinen ao kappale on kunnon pop-marssia. Toinen ok-kappaleensa oli Maybe this day, mutta paria levyn parasta en tuolta löytänyt.

343776.jpg

90-luvulla sähköpostittelin jonkin aikaa tuon bändin jäsenten kaverin kanssa ja lähetti mulle kasetinkin KTP:n kappaleita ja oli siihen kirjoitellut taustatietoja musasta. Itse sitten heitin takaisin hänelle tekemäni suomirock-kokoelmaCD:n - jutut sitten vähitellen tyrehtyivät, mutta hienoa oli kuulla taustoja.

Bronski Beat ja koskettava Smalltown boy, on ensimmäisiä Vaasan diskoelämästäni mieleen jääneitä nostalgisia kappaleita. Toinen hyvä oli myös perään tullut kakkoshitti Why. Sympatiaa herättäviä kokemuksia potkituilla.

343777.jpg

Heaven 17 ja kappaleensa Temptation on mukana hienon tunnelmansa + hyvä-äänisen naissolistin takia. Muuten tuon bändin musiikkiin en kylläkään sitten jäänyt kiinni.

343782.jpg

Human Leaguen ensimmäisiä hittejä oli Don't you want me, mutta mieluisimpana on jäänyt muistiin surumielisen kaunis Louise - '... as if we were still lovers...'.

343784.jpg

Viimeisenä kuvallisten listalle pääsi ABC, jonka ao kappale kuulostaa hienolta, solisti taitaa olla luonnonlahjakkuus - osaa tosiaan laulaa!

343785.jpg

Loppulistalle ilman kuvia voisi mainita Toton hienon kappaleen Africa, sekä nyt oman laskuvarjoittelun myötä lisäarvoa saanut Laid back: Bakerman, jossa suunnilleen koko kappale esitetään vapaassa pudotuksessa.

Hiljan tulleesta Verenjano-leffassakin oli muistaakseni Bauhaus-musaa ja Bela Lugosi's Dead on ovelaa erilaista musiikkia. Punk-puolella ei montaa iskenyttä bändiä ole, mutta Dead Kennedysiä on kiva kuunnella edelleenkin, hyvä esimerkki vaikka Holiday in Cambodia.

Nostalgisia kappaleita tulikin niin paljon mieleen, että kerään jonkin ajan kuluttua vielä toisenkin tälläisen listan. Sorryyyy. uuups.gif