Toissapäivänä huomasin blogivirtaa lukiessa, että Pinseri - yksi ensimmäisiä seuraamiani blogeja - täytti 10 vuotta! Onnea sinne!
Oma blogini täyttää kolmen viikon kuluttua seitsemän vuotta, mutta tämän merkinnänkin hidas ilmaantuminen todistaa, että talviunilla ollaan - ilman 12 kuvaa sarjoja täällä olisi tosi hiljaista. Hengissä kuitenkin vielä ja ties vaikka se tästä jonain päivänä taas tulee aktiivisemmaksi.

Juhla-arvonnassa peräänkuulutettiin blogimuistoja - kaksi nousi mieleen:

Alussa itselläni oli melkein pakkomielle siitä, että merkintöjä pitää tulla joka päivä. Lukijoita ei ollut kuitenkaan kuin satunnaisia, joten tuntui että hyviä aiheita tuli tuhlattua - samaa kun ei voi enää uudestaan käyttää. Reilu kuukausi aloituksen jälkeen teimme ensimmäisen autoreissumme ulkomailla ja illat pysyi kiireisenä kun kuvien siirron lisäksi kännykällä naputtelin pikaraportin jokaisen päivän tapahtumista. Ja vieraiden vähyyden takia suunnilleen kaikissa se '0 kommenttia'.

Vaasassa oli jotain blogitapaamista välillä puheena, mutta ainakaan silmiini ei osunut mitään sovitun ja siksi oikeat tapaamiset jäivätkin välistä. Onneksi sentään muutama vuosi sitten tuli tilaisuus käydä moikkaamassa Lepistä oikein livenä ja kiva oli jutella. Tuollainen muuttaa blogin seuraamisen ihan erilaiseksi. Nyt neuleblogeista löytyi viime syksynä serkkuni eli oikeasti tavattuja tuttuja on huimat kaksi.