Synttärikakku - Birthdaycake from Clearchannel.com Wau! Tänään tuli täyteen ensimmäinen vuosi bloggaamista, ensimmäisessä viestissäni tämän kestoa hiukan epäilin, mutta niin vain kului vuosi nopeasti. Yksiksekseni en olisi näitä jaksanut kirjoitella, mutta kommentoijat piristävät aina ja muutenkin kiva nähdä, että teitä lukijoita on kuitenkin mukavan monta. Kiitos teille kaikille!

Edellinen kokoomapostaus tammikuun toisena oli kattava, sen jälkeen on matkaraportteja alkanut parin vuoden takainen Kenian safari + Sansibar (= alkuviesti, kuvia tippuu edelleen). Muita juttuketjuja oli vanhat pokkarilukemistoni, aloittajana Pekka Lipponen, jonka jälkeen tuli esim Perry Rhodan, Jerry Cotton ja Remo.

Eniten kävijöitä taisi kerätä hauska ja napakasti totuutta laukova sarjakuva naisista (tai oikeastaan ihmisistä) - sen linkki oli heitetty Perhekerho-foorumille, ja muutaman päivän aikana suurin osa kävijöistä tuli tuolta. Tilastoissa monta kävijää näkyi tulevan Topfield-juttuihin, joista tämä veti eniten kommentteja.

Elämisen taito-sarjassa viime yhteenvedossa jäi mainitsematta tämä viisas ohjeteksti, joka tuli arkistoista käytettyä jo alkuvaiheessa, jolloin lukijat olivat vähissä ja tavallaan se tuntui menevän hiukan 'hukkaan', mutta minkäs teet.

Eipä kai sitten muuta kuin: huomenna nähdään!