Tänään tuli A300:nen, mutta akkua pitääkin ladata aluksi 16h, joten huomisiltaan menee ensimmäiset testit. gdry.gif Sain kaverilta vinkkiä Gigantin tarjousfilttereistä, joten sellaiset voisi kyllä vielä hakea putkien eteen, niin voi vähän levollisemmin mielin lomailla ensi viikolla. G:ssä tietysti näkyi nyt Canonin kilpailevia malleja tarjouksessa, mutta meni jo - toivottavasti tuo oma on hyvä myös.

Eilen menikin päivät pitkäksi firman golfkerhon kisan merkeissä. Toisen kurikkalaisen kanssa kierrettiin ja hävisin 5-8 pistein. Meni paljon paremmin kuin odotinkaan, koska kaverilla oli 34 tasoitus ja itse sain 36:n (vaikka oikea on vielä se 54) ja piti pelata vielä keltaisilta.

Päivän päätteeksi... vitsi:


pariskuntaNaimisissa 25 vuotta ollut aviomies sanoi eräänä päivänä vaimolleen:  "Kulta, 25 vuotta sitten meillä oli halpa asunto, halpa auto, nukuimme vuodesohvalla ja katselimme 10-tuuman mustavalkotelkkaria, mutta vieressäni oli joka yö upea 25-vuotias blondi. Nyt meillä on upea talo, hieno auto, leveä sänky ja plasma-tv, mutta vieressäni on 50-vuotias nainen. Minusta tuntuu, että sinä et ole pitänyt omaa osuuttasi sopimuksesta."

Hyvin järkevä vaimo lupasi aviomiehelleen, että jos tämä etsisi upean 25-vuotiaan blondin, niin hän puolestaan varmistaisi, että aviomies voisi taas asua halvassa asunnossa, ajaa halvalla autolla, nukkua vuodesohvalla ja katsella 10-tuumaista mustavalkotelkkaria.

Naiset sitten osaavat ratkaista keski-iän ongelmat.