Känniblokkauksen lisäksi voisi ottaa käyttöön uuden tyypin - räkäblokkauksen. Nimi ei kuvaa (välttämättä) jutun tasoa vaan olosuhteita... Täällä sitä nimittäin pidetään 'vapaapäivää' ja parannellaan flunssaa sängynpohjalla.

Vähän aikaa kun retkottaa sängyssä suorana, niin jaksaa hetken käydä bloggaamassa tai lukea lehtiä. Tuossa lukemisessa tuli vastaan Tähdet ja avaruus-lehden 3/2005 kirja-arvosteluissa ajattelemaan panevaa tietoa. Kirjana on Two Sides of the Moon-kirja, jossa astronautti ja kosmonautti kertovat oman puolensa tarinasta 50-luvulta tähän päivään asti.

Esimerkiksi kerran alkuaikoina neuvostoliittolaisilta oli mennyt yli vuorokausi löytää maahan palanneet kosmonautit. Alus oli syöksynyt Siperian koivikkoon syvään lumihankeen ja ovea eivät aluksi saaneet auki, kun alus nojasi oven kohdasta tiukasti puuhun. Laskeutumisen jälkeen henkeä uhkasi vielä pakkanen ja susilaumat, joita piti hätistellä pistoolilla. Paikanmäärityksen tekivät sekstantilla ja kun pelastushelikopterilla ei ollut tilaa laskeutua, niin heittivät ensiavuksi viinapullon ja talvisaappaat, jotka jumiutuivat puiden oksille. Turvaan sankarit pääsivät loppujen lopuksi hiihtämällä...

Toivottavasti tuo ilmaantuu käännettynäkin, niin voisi tulla luettua!