Keskiaikainen linnaToissapäivänä tuli käytyä Ahvenanmaalaisessa turistikohteessakin, Kastelholman linnassa. Heti ulkopuolella tarjosi jousiampuja esitelmää keskiaikaisesta jousesta ja sen käytöstä. Lopuksi sai koittaa ampua tauluun, muut eivät saaneet lähellekään, mutta sitten juuri ennen mun vuoroa joku pikkulikka ampui melkein napakympin. :-/ Heti tuli suorituspaineita ja metrillä meni tietysti oma laukaus ohi.

Harmi ettei kaikki vahdit olleet yhtä aktiivisia, koska kiinnostavaa pikkutietoa olisi varmasti riittänyt muillakin kerrottavaksi. Itse kysymällä olisivat varmaankin asioita kertoneet, mutta kynnystä kysymiseen on sen verran, että helpointa on vain tallustella ohi ja katsella paikkoja. Itse linna oli sopivan pieni, että läpikävely meni sutjakasti, eikä nuori väki ehtinyt kyllästymään, mutta kuitenkin katsottavaa riitti sen verran, että käynti oli kannattava.

Tänään onkin sitten vuorossa paluumatka laivalla Turkuun ja sen jälkeen ilta ajoa kotiin. Saatiin vinkki hyvästä näköalareitistä Maarianhaminasta suoraan etelään, mikä olisi tarkoitus käydä vilkaisemassa uimarannan ja pizzerian lisäksi ennen laivan lähtöä.