BondiPäivän sauvakävelyn jälkeen hyödynnettiin Anttilan 20e-alennuskuponki ja hankittiin lisäalennuksella satsi joululahjoja ja/tai dvd-elokuvia. Epätoivoiselta näyttää, kun nyt tämän illan leffan jälkeen katsomattomien listalla on 50 laatikkoa - ja monet niistä tv-sarjoja (esim mulle joululahjaksi Babylon 5 eka kausi 24e).

Katsotuksi tuli nyt siis Casino Royale, joka olikin kunnolla uudistettu Bond. IMDb:ssä pisteitä oli 8.0 ja ihan ansaitut pisteet olivatkin: juoni ei ollut ihan suoraviivainen. Hassut laitteet ja epärealistisen siistinä pysyminen tappeluissa olivat poistuneet. Samoin Bond ei enää ollut ihan niin yliluonnollisen kestävä kuin aiemmin, vaan nyt melkeinpä inhimillinen heikkouksineenkin.

Triviasta löytyi paljon 'kiinnostavaa' - tämä oli esimerkiksi ensimmäinen Tohtori No:n jälkeen, jossa ei ollut alkumusiikin koristuksena tanssivia naishahmoja (rohkea veto tekijöiltä mini1.gif ). Samoin oli ensimmäinen virallinen Bond, joka ei alkanut perinteisellä kameraa kohti ampumisella (se onneksi tuli kuitenkin vähän alun jälkeen).