Kiusaus oli suuri vaihtaa jokin coolimpi taustakuva kuvanottoon tätä meemiä varten (via mm. melkein), mutta pidetään rehdisti tämän hetkinen. Lempparitaustoja on n. kymmenisen erilaista, joita vuorotellen vaihdan, kun siltä tuntuu (2vkoa - 2kk) ja aiheet vaihtelevat trooppisista saarista avaruuskuvien kautta esim Matrix, T2 ja Tomb Raider -aiheisiin.

85043.jpg

Tuossa näkyvillä 'nollatilanne' töissä - aina on auki FF ja exploreri c-asemaan, trayssä Outlook ja firman sisäinen mese. Boinc saa olla näkyvillä tilanteen kurkkausta varten (pyörii SETI ja Rosetta), muut trayn ikonit piilossa pysyvästi. Kuva otettu kannettavan resoluutiolla, normaalisti olisi isompi kun käytän ulkoista LCD-näyttöä.

Työpöytäikoneina on suht. paljon tarvitut ohjelmat, muutamiin on tehty lisäksi pikanäppäin (dossiin, irfaniin, sanakirjaan ja editplussaan). Muuten ne löytyvät tuosta desktop-valikosta, muutamia muita ohjelmien ja tiedostojen shortcutteja varten tein Links-hakemiston, joka myös valikkona tuolla alareunassa. Työpöydällä on myös Z_lappu.txt (nimi zetainen siksi, että menee autom. järjestelyssä aina viimeiseksi) jota käytän vakiomuistilappuna sekalaisiin asioihin.