Löhöilylomille olemme huomanneet mukavimmiksi All-inclusive -hotellit, eli siinä matkaa varatessa otetaan jo se kirpaisu ja maksetaan reissun ruuat ja juomat etukäteen. Tietysti tuo sitoo jonkin verran liikkumista (ainakin henkisesti), mutta tämä taisi olla viides tuollaiseni eli sopii meille.

Eipä tarvitse ainakaan stressata, että pitäisikö säästellä rahaa ja mitähän valitsisi. Valikoimia riittää, drinksujakin tulee maisteltua iltaisin, vaikka yleensä en niistä käteisellä maksaen välitä ja tietysti: Mitä enemmän syö, sen halvemmaksi tulee! uuups.gif

Finally some mexican food in Mexico

Ruoka tässä hotellissa oli ns. 'kansainvälistä' eli hiukkasen persoonatonta, mutta onneksi välillä näkyi meksikolaisenkin näköistä ruokaa (lähinnä tuo taco, toisella sukellusreissulla hintaan kuuluneella lounaalla paikallisessa baarissa sain reissun parasta meksikolaisruokaa).

Jälkkäripöydän vesimeloniveistokset olivat nättejä, välillä kalakuviota ja tuolla kerralla kukkia.

Artistic dessert table

Nämä heitin Flickriin jo eilen, kun sain kutsun Photo Face-off Challenges -ryhmään ja osallistuin Ruoka-kisaan. Onkin hauska idea nopeatempoisista 'valokuvakolmintaisteluista': moderaattorit heittävät aiheita keskusteluryhmään ja kolme ensimmäistä kuvansa lisännyttä on mukana kisassa. Kisaajat + muutkin jäsenet äänestävät ketjuja (omaansa ei tietenkään). Ensimmäisenä viisi ääntä saanut on voittaja, saa kultaisen mitalin ja voi heittää kuvansa alueen kuvapooliin.

Tulkaa mukaan! (Jossei onnistu liittyminen, niin sana vain ja lähetän kutsuja)


Lisäys klo11.21: Sain kutsun myös vastaavaan espanjalaiseen A3B-ryhmään, joka on ohjeistettu selkeämmin. Tuo ainakin on avoin kaikille.