Maria Maria juhlapuvussaHiukan jo vanhentunut aihe, mutta ehkä vielä ehtii. Nimittäin näin vilauksen älykkäästä Maria Maria -showsta vaimon huikkaamana, Franzenin ohella esitteli juhlapukunsa (kuvassa) naisministerille ja parille -kansanedustajalle. Lähempänä osoittautui kaikki valkoinen olevan terveyssiteitä ja nämä valkoiset korvikset tamponeita. gbiggrin.gif

Rohkea idis ja näytti oikeastaan ihan hyvältä! Vähän samantyyppistä kuin sposteillakin kierrelleet kondomeista tehdyt puvut (näin ja näin).

Taisi itselläni tulla eilen elämäni eniten katsottua tätä linnan juhlien kättelyä ja muuta ohjelmaa. Harmitti kun viime vuonna jäi näkemättä entinen pomoni, joka oli ollut kutsuttuna. Nyt näkyi sentään lapsena näkemäni perhetuttujen itseni ikäinen tytär, joka miehensä aveccina oli mukana.

Saiko joku muuten selvää, mitä Ylen naisjuontaja kuiskasi vahingossa mikrofonin aukiollessa siinä melkein heti Presidentin ensitanssin aloituksen? Jotain 'Nyt **** löytyi'. Tuo **** kohta vain ei ollut kovin selvä, lopuksi arvailtiin, että sana siinä olisi ollut 'vähitellen'. Mutta se ei oikein kuulosta järkevältä. Lisätietoa kellään?