Blogi onkin taas ollut nolon hiljainen pari kuukautta - heinäkuussa tuli paljon kuvia 10 päivän lomamatkalta (ihan muistelin tänne sieltä jotain postittaneeni, muttei näy mitään) autoilemaan Saksa-Itävalta-Sveitsi-Saksa kierrokselle. Jokunen on jo Flickrissä, mutta kunnon läpikäynti on vieläkin kesken.

Juoksemisessa tuli keväällä mieleen kokeilla kokomaratonia ja oon harjoitellut sitä nyt juoksufoorumin helpoimmalla harjoitusohjelmalla. Tavoitteena alle 5h eli häntäpäässä, mutta tämän kerran tarkoitus on katsoa tuleeko ikinä toista kertaa. Viikon päästä pitäisi seikkailu olla jo ohi - saapa nähdä miten menee.

Kuvia on tullut otettua Vaasassakin, esim laituri rannalla kävelyllä:

A pier in Vaasa

Ja kamerakuume palasi - aiemminkin katselin ja tutkin isompaa Sonya, mutta nyt se tuli tilattua. CaNikon-maailmaa suppeampi linssivalikoima aiheutti pitkän tutkiskelun, kun yritin löytää korvaajaa nyt niin hyvälle 18-250 yleiskäyttöputkelle. Täyskennokokoisena löytyy kuitenkin vain Tamronin 28-300, mutta se on luultavasti melko huono, joten hyvää kameraa ei kannata pilata heikolla lasilla. Löysin aika hyvän tuntuisen kokoelman ja kaikki löytyivät käytettynä eBaystä, joten nyt odotellaan. Heitän tänne ensikuvat kun saan aikaan julkaisemisen arvoista.