Pasila - PöystiVielä ehditte seuraamaan alusta alkaen mainiota kotimaista yhdistelmää Itsevaltiaista ja Hill street bluesista - nimittäin Pasila-sarjan ensimmäinen jakso tulee uusintana TV2:lta tänään klo 20.05. Uutta on muuten, että tuo ensimmäinen jakso on trailerin ohella ladattavissa sarjan kotisivulta!

Näppärää sanailua aikuiseen makuun riitti ja ainakin ensimmäisessä jaksossa näytti hahmot olevan sopivan omanlaisiaan. Kannattaa tutustua! tthumbsup2.gif

Kotisivuilla on Pöystin (kuvassa) vastauspalsta lähetettyihin kysymyksiin! Ekat kysymykset hoituvat sarjan hengessä näin:

K: Mikä on haastavinta poliisityössä?
V: Haastavinta on jaksaa päivästä toiseen. Suomalaisissa rikoksissa ei ole mitään haastetta. Ne tehdään hetken mielijohteesta, ja syyllinen löytyy yleensä 10 metrin päästä rikospaikasta. Usein hän jopa ilmoittautuu poliisille itse. Miksen voisi saada edes joskus vastaani huippuälykästä rikollista neroa, jolla olisi itsekehitettyjä vempaimia, monisyiset motiivit, isot suunnitelmat ja pistämätön taidemaku? Vastauksena kysymykseesi siis, tylsyyden sietäminen.

K: Minut pidätettiin puoli vuotta sitten rähinöinnistä, eikä minulle pidätyshetkellä luettu oikeuksiani. Mikä totalitaria tämä on? Nimim. Veronmaksaja
V: Suomessa ei tarvitse lukea pidätetylle oikeuksia. Olet katsonut liikaa televisiota. Mene ulos, tee lumiukko ja lue joku sekava klassikko alkukielellä, niin kasvat ihmisenä ja ymmärrät tämänkin.