Aika kuluu! Tänään on taas tasavuosia tämän blogin täyttämistä, ja harmittavasti on sivu hiljentynyt viime aikoina - tämä merkintä viisivuotissynttäreistä on vasta tämän viidennen kuukauden viides kirjoitus.

Alustin jutun jo pari kuukautta sitten, että alitajunta voisi työstää jonkin hienon idea juhlapäivään, mutta niin vain aika kului kaikkeen muuhun, joten saatte tyytyä sekalaiseen historiointiin pääosin näistä synttärimerkinnöistä.

Ensimmäisen vuosipäivän merkintä oli yhteenveto kuluneesta vuodesta ja kommentoijissa oli jo vieläkin mukana pyöriviä kavereita - Halo efekti ja Maurelita ainakin. Numeroltaan se oli 129343, kun ensimmäinen blogimerkintäni oli nro 8079. Aloittaessani vuodatus oli juuri mainittu jossain lehtijutussa, joten tiesin mennä paikalle - ja ihmetellä muiden jo aiemmin aloittaneiden konkareiden sulavuutta.

Kaksivuotispäivän unohdin näköjään tykkänään, sen päivän merkintä oli meneillään olevan laskuvarjohyppykurssin tilannetiedottelua.

Kolme täyttäessäni tuli taas yleismerkintä, jossa katsoin vaihteeksi eteenpäin. Flickr oli silloin tuore ja pysyikin ahkerassa käytössä - tosin sekin on nyt vähentynyt, mutta koska on maksullinen, niin yritän kyllä sitäkin tsempata.

Nelivuotisiin keräsin vauhdilla juhlakuvan uudesta työasemastani ja muusta synttärimeiningistä.

Tämän merkinnän kakku on töissä ottamani erään 50-vuotispäivän viettäjän kakusta. Koristeena alla vielä tunti sitten kuvattu mainospallo, joka täällä Nokialla paineli taivaalla.

Blogia ei ole tarkoitus lopettaa, mutta alkuaikojen merkintä joka päivältä maksoi mitä maksoi -meininki on mennyttä. Tänne tulee juttuja säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta lähes joka päiväiseksi tavaksi on nyt viime syksystä alkaen muodostunut kuva blipfoto-päiväkirjaani, eli sinne myös tervetuloa kaikki seuraamaan.

Balloon

Kiitos kaikille lukijoille ja hyvää seuraavaa viisivuotiskautta!